Stijlvol en comfortabel met de schoenen van Gabor of Waldlaüfer

Een goed zittende schoen is enorm belangrijk. Bij het dragen van een verkeerde schoen kan je namelijk al snel last krijgen van voet, houding en/of rugproblemen. Tijdens het lopen krijgt je lichaam bij elke stap een enorme klap te verduren, dit kan in de toekomst voor problemen zorgen. Met de juiste schoenen kan je lichaam deze klap goed opvangen. Tevens is de positie waarin je voet zit wanneer je de schoen aan hebt belangrijk. Ook losse of knellende schoenen kunnen op den duur  complicaties opleveren.

Er heerst bij veel mensen een idee dat goed zittende, comfortabele schoenen niet flatterend kunnen zijn. Dat is allang niet meer aan de orde. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel modieuze schoenen die ook nog is goed voor je voeten zijn, zoals de schoenen van Gabor of Waldläufer.

Waldläufer schoenen

Waldläufer schoenen maakte zijn intrede in 1960. De oprichter Gunter Bauer had een passie voor natuur en outdoor activiteiten. Dit heeft hij terug laten komen in zijn eerste collectie damesschoenen, die volledig ingericht was om er de natuur mee in te gaan. De schoenen van Waldläufer scoren dus hoge punten als het gaat om kwaliteit en comfort. Alle schoenen van Waldläufer hebben een lichte zool met luchtkussentjes. Door deze zool krijgt de schoen een schokdempende werking, wat enorm fijn voor je lichaam is. Waldläufer schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Voor elk type voet is er dus een geschikte schoen te vinden. 

Naast dat de schoenen enorm comfortabel zijn heeft Bauer ook nog oog voor mode. Alle damesschoenen worden gemaakt van hoogwaardig leer, zodat de schoen jarenlang mooi blijft. In de zomer luchtig en fris met sandalen of ballerina’s, elegante pumps of muiltjes voor een chique uitstraling en warme laarzen voor de winterdagen. Bij Waldläufer kan in ieder geval iedereen terecht voor de perfecte schoen. 

Gabor schoenen

Het merk Gabor is in 1949 opgericht door twee broers. De eerste collectie damesschoenen werd door hen gemaakt op de naaimachine. Het succes van Gabor schoenen ligt hem in de kwaliteit van de schoenen, al gauw werd ‘Gabor kwaliteit’ een begrip. De onderneming houdt graag vast aan traditie en ambacht, maar schroomt ook niet om de nieuwste technieken toe te passen. Zo maakt Gabor gebruik van schokdempende technieken zoals de soft & smart-polster die in de Gabor Pumps zitten. Door de anatomische gevormde gewrichtssteun wordt de schok gedempt en wordt de afrolbeweging van de voet gestimuleerd.

Buiten comfort zijn de schoenen van Gabor ontzettend stijlvol. Van hakken tot sneakers, voor elke gelegenheid heeft Gabor de perfecte schoen. Een extra paar sneakers meenemen tijdens een avondje stappen op hakken is verleden tijd, met het comfort van Gabor draag jij gemakkelijk de hele dag en zelfs nacht hoge hakken zonder last te krijgen van pijnlijk en vermoeide voeten.

Populaire blogs

De levensduur van zonnepanelen optimaliseren

Zonnepanelen zijn een slimme investering, maar om ze echt waar voor hun geld te laten bieden, is goed onderhoud essentieel. Natuurlijk, ze liggen daar...

Hoe begin je met het plannen van een uitvaart in Amsterdam

Wanneer je te maken krijgt met het verlies van een dierbare, komt er veel op je af. Het plannen van een uitvaart in Amsterdam...

Waarom Beton Ciré geweldig is voor je interieur

Beton Ciré is een uniek en veelzijdig materiaal dat een moderne, industriële uitstraling aan je interieur kan geven. Het is een mengsel van beton...

Versterk je website met duitse backlinks: de kracht van linkbuilding

Versterken van je website is van cruciaal belang in de hedendaagse digitale wereld. Een manier om dit te doen, is door middel van Duitse...