octopusdesign.nl

Ontdek de diepere wateren

Blog

Heeft jouw badwand ook wat design nodig?

badwand

Een badwand zal waarschijnlijk niet onbekend in de oren klinken. Er zijn een hele hoop mensen in ons land die een bad en een douche in een hebben. Een combinatie is wel zo prettig, je kunt dan douchen en badderen als je hier zin in hebt.  Alleen zal je in de meeste gevallen wel weer een douchegordijn moeten hebben, deze is vaak niet zo mooi. Bij de meeste mensen is dit een vies ding, ook is hij vaak kapot, en na verloop van tijd is het zelfs mogelijk dat er stank vanaf komt. Om dit te voorkomen kan je ook de keuze maken om over te stappen op de badwand. Lees snel verder om er achter te komen wat de voordelen zijn van deze wan.

Wat is een badwand?

Eigenlijk kan je het wel zien aan de naam, een badwand is een wand die je tegen het bad aan kunt laten maken. Met deze badwand aan de zijkant is het mogelijk om toch nog gewoon gebruik te maken van de douche in het bad, je hoeft dan ook niet bang te zijn dat al het water weg zal stromen. Dit maakt het dan ook mogelijk om zonder douchegordijn door het leven te gaan. Een wand hoef je niet weg te schuiven, hij zit namelijk vast aan het bad en kan helemaal niet bewegen.

De andere reden waarom jij een badwand gewoon ontzettend fijn is,  is het feit dat het er erg mooi uitziet. Je hebt de keuze uit aanzienlijk veel soorten badwanden in de winkel. Door dit grote aanbod is het niet meer zo moeilijk om een badwand te kiezen die past bij jouw woning en badkamer. Zo zijn er diverse soorten moderne badwanden, voor een strakke badkamer is dit een mooie toevoeging.  Je kan ook nog altijd gaan voor de authentieke badwand, hierdoor heb je bij het badderen een gezellige sfeer. De badwanden zijn helemaal niet prijzig, dit maakt het dan ook voor iedereen toegankelijk.

Een goede toevoeging

De badwand is de meest makkelijke manier om al dat water van bij het douchen tegen te houden. Een douchegordijn is nu niet bepaald fijn, ook zijn ze meestal niet zo mooi. Met een badwand zal je van heel dit probleem af zijn. Als je een wand kiest die afkomstig is van een goed merk dan weet je zeker dat je er lang me zal kunnen doen. Het is de meest handig en meest voordelige aankoop die je kan doen, en dat terwijl het allemaal voordelen met zich meebrengt.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén