Kenzo; het merk waar je wild van wordt!

Misschien komt de naam je niet heel bekend voor maar het logo vast wel. De brullende leeuw in neonkleuren, dat is Kenzo. Kenzo is een modemerk opgericht door de Japans-Franse fashion designer Kenzo Takada. Met zijn merk brengt hij kleding, parfum en huidverzorgingsproducten naar de markt. Takada’s belangstelling voor mode ontstond op jonge leeftijd door de modemagazines van zijn zussen. Ondanks dat zijn ouders hem eerst naar een normale universiteit hadden gestuurd kon hij zich daar niet vinden, hij voelde zich er niet thuis. In 1958 ging hij naar een modeacademie die net zijn deuren had geopend voor mannelijke modeontwerpers en daar werd gemaakt tot de succesvolle modeontwerper die hij vandaag is. In deze blog 5 toffe items waar je wild van wordt.

  1. Tiger Classic Sweatshirt

Perfect voor de koude dagen en nachten. Deze trui uit de laatste collectie. Dit sweatshirt is vrij basis en verkrijgbaar in onder andere de kleuren zwart maar wel voorzien van het toffe logo van het merk. De lijnen van de leeuw zijn in felle kleuren afgebeeld, vooral groen en blauwe, en het logo zelf is rood. Deze kleuren springen er echt van af. Dus niet alleen een warmhoudertje maar ook nog eens een super tof item om naar te kijken.

  1. Eye T-shirt

Van shirts heb je eigenlijk nooit genoeg en dit mode item uit de collectie is net even anders. Het shirt heeft namelijk niet het bekende logo van Kenzo maar is voorzien van een oog in de meest toffe kleuren. Ook dit shirt is in onder andere de kleur zwart verkrijgbaar en juist het zwarte zorgt ervoor dat de kleuren eruit springen.

  1. Kenzo jogger

Voor ’s avonds op de bank of voor in de sportschool. Een jogger is perfect voor meerdere gelegenheden. Deze jogger is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals grijs en heeft het logo op een broekspijp staan. Het merk in witte letters. Leuk weetje! De binnenkant is van badstof dus niet alleen lekker warm maar ook nog eens ontzettend zacht.

  1. Large Neoprene Tiger Backpack

We zijn verliefd op de rugzak uit de Kenzo collectie. De tas is, net zoals meerdere items, in het zwart verkrijgbaar en het logo is in witte letter op de voorkant afgebeeld maar ook de leeuw is weer terug te vinden om dit product. Hiermee wil iedereen wel door de schoolgangen paraderen.

  1. Parka zwart

Voor wie nog opzoek is naar een winterjas, deze parka is super warm en op dit moment ook nog eens in de sale. De parka is voorzien van een bontkraag die je warm houdt en je de uitstraling geeft van een echte strijder. Warm en stijlvol tegelijkertijd.

Benieuwd naar de rest van de collectie? Neem dan snel een kijkje.

Populaire blogs

Val op met unieke verhalen

In de drukke wereld van digitale marketing is het essentieel om je te onderscheiden van de massa. Een effectieve manier om dit te doen,...

De toegevoegde waarde van specialistische bemiddelingsbureaus

In de dynamische wereld van financiën is het essentieel om de juiste professionals op de juiste plek te hebben. Specialistische bemiddelingsbureaus spelen hierin een...

De levensduur van zonnepanelen optimaliseren

Zonnepanelen zijn een slimme investering, maar om ze echt waar voor hun geld te laten bieden, is goed onderhoud essentieel. Natuurlijk, ze liggen daar...

Hoe begin je met het plannen van een uitvaart in Amsterdam

Wanneer je te maken krijgt met het verlies van een dierbare, komt er veel op je af. Het plannen van een uitvaart in Amsterdam...