octopusdesign.nl

Ontdek de diepere wateren

Blog

VIA VAI: garant voor kwaliteit en comfort!  

Via vai

Ben je opzoek naar een trendy schoenenmerk die er niet alleen gaaf uitziet, maar ook nog eens een grote collectie heeft, betaalbaar is en van goede kwaliteit zijn? Kijk eens naar het merk VIA VAI! Deze schoenen zijn tegenwoordig dé musthaves voor iedere kast en ze voldoen ook nog eens aan alle mogelijke wensen en fantasieën.

Een merk met Italiaanse roots

De naam doet al denken aan een buitenlandse herkomst: VIA VAI. Dit klopt ook wel, ons koude kikkerlandje is helaas niet geheel verantwoordelijk voor het ter wereld brengen van deze fantastische schoenen. Niet geheel, want de oprichter Ruud Pessers is wel van Nederlandse herkomst, maar heeft jarenlang in Italie gewoond en daar voor een schoenenmerk gewerkt voordat hij VIA VAI oprichtte. De naam ‘VIA VAI’ is daarom ook afkomstig uit het Italiaanse ‘’komen en gaan’’. Pessers wilde met deze naam duidelijk maken dat de insteek van het schoenenmerk voor dames is dat ze met deze schoenen aan op pad gaan en nieuwe plekken ontdekken.

Printjes, printjes, printjes!

De VIA VAI schoenen komen in allerlei verschillende variaties. Maar wat opvalt, is dat de lente- en zomercollectie vooral bestaan uit stoere sneakers met printjes. Vooral die afkomstig van de panter. Bijna iedere variant heeft een vorm van panterprint op de schoen. Hier moet je wellicht van houden, maar voor de printjeslovers is dit natuurlijk een absolute walhalla! Dit is een trend die je overigens bij veel merken terug ziet, dus VIA VAI slaat ook met deze trend weer de spijker op zijn kop! Mocht je hier toch geen fan van zijn, maak je dan maar geen zorgen. Het merk biedt naast de printjes modellen ook nog meer dan genoeg modellen die voldoen aan ieders wens.

Plateauzolen all the way

Een andere trend die VIA VAI niet is ontgaan zijn de plateauzolen. Deze zolen maken sneakers hoger en stoerder. Ze maken de schoenen niet alleen gaver, maar zorgen vaak ook nog eens dat de schoen beter zit dan ooit te voren. De hogere zool maakt dat de voet dieper in de zool weg kan zakken (niet té diep, de zolen bieden nog steeds voldoende steun) wat ervoor zorgt dat de schoen subtieler aan de voet zit.

Te gek detail: het voetbed is in de VIA VAI schoen vaak ook nog eens uitneembaar. Zo kan je genieten van het stoere uiterlijk van de schoen terwijl je de zool aan kan passen aan je eigen smaak en wens.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén