octopusdesign.nl

Ontdek de diepere wateren

Blog

Design jas kopen; check de panterprint jas!

panterprint jas

De kans dat je nog op zoek bent is natuurlijk vrij groot, het is namelijk zo dat de winter nog niet zo heel lang begonnen is. Een nieuwe jas kopen is toch altijd weer een beetje lastig, welke jassen zijn er en welke modellen moet je kiezen? Een panterprint jas kan zorgen voor dat extra beetje afwisseling. Hierdoor heb je eindelijk eens een keer een tas die toch wel anders is dan de andere modellen, dit zorgt voor een ideale afwisseling.  In dit artikel komen deze jassen eens langs, we laten je precies zien wat je moet weten over de panterprint.

Een jas met een unieke uitstraling

Een jas met panterprint is toch wel iets speciaals, dan komen we ook gelijk aan bij de grootste reden dat jij deze ook moet halen. Als je een jas hebt met panterprint dan laat je zien dat je niet bang bent om iets nieuws te proberen, je bent iemand die wel durft . Er zijn ook diverse soorten chique mantels die je kunt kopen. Hierdoor loop je er erg net bij, ook zijn deze ideaal om combinaties mee te maken.

Het is natuurlijk wel zo dat je rekening moet houden met de kleuren voordat je in een keer besluit om alles bij elkaar te gooien. Als je de keuze maakt voor een bruine jas dan kan het lastig zijn om combinaties te maken. De kleur bruin is toch een vrij lastige combi kleur, al betekent dit niet dat er niets kan worden gekozen. Er zijn ook nog genoeg andere soorten kleuren panterprint, denk maar eens aan een zwarte kleur jas. Maak de keuze en kies een jas die je zelf het mooiste vind, dit is natuurlijk nog altijd het belangrijkste als het aankomt op mode en kleding.

Een bron van inspiratie

Het is door het internet mogelijk om altijd een bron van inspiratie te raadplegen, denk maar aan de diverse pagina’s op Instagram. Hier kan je genoeg mee vinden. Dit zorgt er dan ook gelijk voor dat het een stuk makkelijker is om te combineren. Panterprint voor veel vrouwen toch een beetje gewaagd, je zal dan ook echt stoer zijn als je het aan hebt. Je moet natuurlijk wel een jas kopen waar je je goed in voelt, los hiervan is eigenlijk alles wel mogelijk.  Bestel vandaag ook nog jouw eerste panterprint jas en kom heerlijk warm de winter door.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén